Een goede start

Borstvoeding is natuurlijk en gaat dus in veel gevallen zonder veel problemen. Hier lees je ervaringsverhalen van moeders die op een positieve manier kennis hebben gemaakt met het geven van borstvoeding.

Een vloeiende start gaat over een moeder die zich goed heeft voorbereid op alle moeilijkheden die ze zou kunnen tegenkomen bij het geven van borstvoeding. Uiteindelijk komt ze geen enkele hobbel tegen en voedt ze met veel plezier haar zoon.

Met dank aan een grondige voorbereiding, goede begeleiding en steun van haar omgeving geniet de schrijfster van Volop genieten van de mooie momenten die het geven van borstvoeding met zich mee kan brengen.

Na een minder goede start met het geven van borstvoeding aan haar eerste kind, vertelt deze moeder hoe ze door haar positieve ervaring met borstvoeding bij haar zoon een hele Nieuwe visie op haar leven heeft gekregen.

Hoewel ze in eerste instantie grote twijfels had bij het geven van borstvoeding en de kraamweek enige hobbels kende, heeft de ervaring dat haar zoon zo goed groeide op haar moedermelk er voor gezorgd dat ze uiteindelijk het geven van borstvoeding zelfs als 'Een soort verslaving' is gaan zien.

In Borstvoeding in Italië vertelt een moeder die pas enkele maanden Italië woont, hoe zij daar bevalt van haar derde kind en hoe haar ervaring is met het geven van borstvoeding in een 'vreemd' land.